Malakit Taşı Özellikleri ve Faydaları

 

Malakit nedir?

Malakit bir bakır karbonat mineralidir.

Malakit ilişkileri

Çakralar - Kalp Çakrası, Boğaz Çakrası Zodyak - Terazi burcu, Akrep, Oğlak Gezegen - Venüs Öğe - Dünya Tipik renkler - açık-koyu yeşil şeritli

Malakit ile şifa

♥ Sakinleştirici ♥ Sadakat ♥ Liderlik ♥ Koruma ♥ Bilgelik ♥ Konfor ♥ Denge ♥ Barış ♥ Öz Anlayış ♥ Olumlu dönüşüm ♥ Şifa

Malakit önemli bir koruma taşıdır. Malakit, negatif enerjileri ve kirleticileri emerek atmosferden ve vücuttan toplar. Radyasyona karşı korur ve elektromanyetik kirlenmeyi temizler. Malakit çakraları temizler ve harekete geçirir. Kalbi koşulsuz sevgiye açar. Risk almayı ve değiştirmeyi teşvik eder, istenmeyen bağları ve yıpranmış kalıpları kırar ve kişinin eylemleri, düşünceleri ve duyguları için nasıl sorumluluk alacağını öğretir. Malakit engelleri serbest bırakır ve başkalarıyla empati kurar. Zihinsel bozuklukları hafifletir ve disleksi ile mücadele eder. Bilgileri almanızı ve işlemenizi sağlar. Olumsuz deneyimler ve eski travmalar yayınlar. Rüyaları uyarır.

Malakit ruh hali değişimlerini dengeler ve krampları iyileştirir. İşçiliği kolaylaştırır, PMT ve dönem ağrıları gibi menstrüel bozuklukları ve menopozu hafifletir. Bağışıklık ve sinir sistemlerini güçlendirir. Malakit kan basıncını düşürür, astım, artrit, epilepsi, kırıklar, şişmiş eklemler, büyümeler, seyahat hastalıkları, baş dönmesi, tümörler, optik sinir, pankreas, dalak ve paratiroidi tedavi eder. Tümörleri saptar, kansere neden olan DNA ve hücresel yapıyı yeniden hizalar ve onarır. Tüm kanser türlerinde kullanılabilir ve bağışıklık sistemini güçlendirir ve uyarır. Malakit karaciğeri toksin salgılaması için uyarır.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.