Ametrin Taşı Özellikleri ve Faydaları

 

Ametrin nedir?

Ametrin, doğal olarak oluşan bir Kuvars şeklidir. Ametrin, Ametist ve Sitrin'in bir karışımıdır ve her ikisinin de iyileştirici güçlerini birleştirir.

Ametrin İlişkileri

Çakralar - Solar Pleksus Çakra, Taç Çakra Zodyak - Terazi Eleman - Su, Hava Tipik renkler - mor ve sarı veya turuncu bölgeler

Ametrin ile Şifa

♥ Stresi hafifletir ♥ Manevi gelişim ve farkındalık ♥ Yaratıcılık ♥ Beden, zihin ve ruhun iyileşmesi ♥ Güç ve uyum ♥ Denge

Ametrine, kafadaki stresi ve gerilimi temizleyerek zihni sakinleştirir. Duyguları dengeler ve yatıştırır ve depresyonu hafifletir. Ametrine uyumluluğu ve başkalarının kabulünü artırarak önyargının üstesinden gelir. Yaratıcılığı teşvik eder ve birinin kendi hayatını kontrol etmesini destekler. Konsantrasyonu güçlendirir, netlik getirir ve algı ile eylemi uyumlu hale getirir. Ametrine değişimi başlatır ve geçişi kolaylaştırır.

Ametrin bağışıklık sistemini güçlendirir ve otonom sinir sistemine yardımcı olur. Fiziksel, zihinsel ve duygusal yorgunluğu giderir. Alerjileri ve sindirim bozukluklarını hafifletir.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.