Angelite Taşı Özellikleri ve Faydaları

 

Angelite Nedir?

Angelit, çeşitli Anhidrit'tir. Suya batırıldığında Alçıtaşına dönüşecek yumuşak bir mineraldir, bu nedenle banyo yaparken veya yüzerken giymeyin.

Angelite İlişkileri

Çakralar - Boğaz Çakrası, Üçüncü Göz Çakrası, Taç Çakrası Zodyak - Kova Tipik renkler - Renksiz, beyaz, mavimsi beyaz, menekşe, koyu gri

Angelite ile şifa ♥ Organları güçlendirir ♥ Yaratıcılık verir ♥ İç rehberlik sağlar ♥ Korkuyu inanca dönüştürür ♥ Astral seyahat

Angelite bilinçli farkındalık durumunu yükseltir. Barışı ve kardeşliği temsil eder. Angelite, melekleriniz ve ruh rehberlerinizle teması kolaylaştırır ve yüksek benliğinizle bağlantı kurmanıza yardımcı olur. Psişik iyileşmeyi ve telepatik iletişimi geliştirir ve astral seyahat ve ruh yolculuklarını mümkün kılar.

Uyumluluğu derinleştirme ve algıyı arttırma kabiliyeti nedeniyle, Angelite şifacılar için güçlü bir taştır. Aynı zamanda çevre veya vücut için koruma sağlar.

Psikolojik olarak Angelite, gerçeğinizi konuşmanıza yardımcı olur. İletişimi ve kendini ifade etmeyi destekler. Korku, öfke ve kaygıyı ortadan kaldırarak onları inanç ve sükunete dönüştürür. Angelite affediciliği teşvik eder. Psikolojik acıyı hafifletir ve zulmü giderir. Zihinsel olarak, Angelite astrolojik anlayışı geliştirir ve matematiğin daha derinden anlaşılmasını sağlar. Aynı zamanda beyinler arasındaki telepatik teması kolaylaştırır.

Ruhani olarak, Angelite şefkatle doludur. Acı ve düzensizliği, bütünlük ve iyileşmeye dönüştürerek ruhsal ilham için yolu açar. Derin bir huzur ve sükunet hissi yaratır. Evrensel bilgiye bağlanmaya yardımcı olur ve farkındalığı arttırır. Angelite yeniden doğuş sürecini kolaylaştırır, iyileşmeyi teşvik eder ve psişik kanal açmaya başlar.

Angelite boğazı destekler, iltihabı hafifletir ve tiroid ile paratiroidleri dengeler. Dokuyu onarır, kan eksikliklerini giderir ve kan damarlarının yenilenmesine yardımcı olur. Angelite vücuttaki sıvıları dengeler ve idrar söktürücü olarak işlev görebilir. Kilo kontrolünde faydalıdır ve özellikle akciğerlerle ve kollarla ilgilidir. Angelite baş ağrısı, kalp fonksiyonları, dolaşım sistemi ve bulaşıcı hastalıklar için kullanılabilir. İnce bir seviyede, Angelite fiziksel bedeni eterik alemlerle dengeler.


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.