Ay Taşı Özellikleri ve Faydaları

 

Aytaşı Nedir?

Aytaşı, Feldspat grubundan iki tür olan Orthoclase ve Albite'den oluşur. Gökkuşağı Aytaşı, genellikle beyaz bir matristeki Labradorit'e verilen bir isimdir. Aytaşı, bir 3. Yıldönümü değerli taşıdır.

Aytaşı ilişkileri

Çakralar - Üçüncü Göz Çakrası, Solar Pleksus Çakrası Doğum taşı - Haziran Zodyak - Yengeç, Terazi, Akrep Gezegen - Ay Eleman - Su Tipik renkler - krem, sarı, mavi, gri, şeftali / pembe

Aytaşı ile Şifa

♥ Mutluluk ♥ İyi şans ♥ Beslenme ♥ Annelik ♥ Yardımsızlık ♥ İnsani duygular ♥ Aşk ♥ Umut ♥ Manevi içgörü ♥ Kolay doğum ♥ Güvenli seyahat ♥ Yeni başlangıçlar ♥ Bolluk ♥ Bilgelik

“Yeni başlangıçlar” için bir taş olan Aytaşı, içsel gelişim ve güçlenme taşıdır. Duygusal dengesizliği ve stresi yatıştırır ve sakinliği sağlayarak duyguları dengeler. Aytaşı sezgiyi geliştirir, ilham ve başarıyı destekler, sevgi ve iş konularında iyi şans sağlar.

Aytaşı, sindirim sistemine yardımcı olur, besin maddelerini özümser, toksinleri ve sıvı tutulmasını elimine eder ve deri, saç, gözler ve karaciğer ve pankreas gibi etli organların dejeneratif koşullarını azaltır. Pineal bezini uyarır ve hormonal siklusları dengeler, PMS, gebelik, doğum, doğum ve emzirme için mükemmeldir. Ay taşı, duygusal benliği açmada erkeklere de faydalıdır.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.