Obsidyen Taşı Özellikleri ve Faydaları

 

Obsidyen Nedir?

Obsidiyen volkanik bir camdır.

Obsidyen taşı ilişkileri

Çakralar - Temel Çakra Zodyak - Akrep, Yay Öğe - Toprak / Ateş Tipik renkler - Siyah, gümüş veya kahverengi

Obsidyen ile İyileşme

♥ Arıtma ♥ Dönüşüm ♥ Yerine Getirme ♥ Metamorfozlar ♥ Tezahürü ♥ Uygulamalılık ♥ Psişik yetenek

Obsidyen gerçeği arttırıyor. Güçlü koruyucu bir taş, olumsuzluğa karşı bir kalkan oluşturur. Psişik saldırıyı engeller ve çevreden kaynaklanan negatif enerjileri emer. Obsidyen zihinsel stres ve gerginliği ortaya çıkarır. Tüm seviyelerde büyümeyi teşvik eder, bilinmeyenin keşfedilmesini sağlar ve yeni ufuklar açar. Akla açıklık getirir ve karışıklığı giderir. Gerçekte kim olduğunuzu bilmenize yardımcı olur. Obsidiyen duygusal tıkanmaları ve eski travmaları çözer. Merhamet ve güçlülüğün niteliklerini arttırır.

Obsidyen sindirime yardımcı olur ve detoksifiye eder. Artrit ağrısı, eklem problemleri ve krampları azaltır. Ekstremiteleri ısıtır.

Obsidyenin Renkleri ve Çeşitleri

Obsidiyen'in genel iyileştirici özelliklerine ek olarak, belirli renkler ve türler ek özelliklere sahiptir: Siyah Obsidyen

Çakralar - Temel Çakra

Siyah Obsidyen çok güçlü ve yaratıcı bir taş. Kendini kontrol etmeyi arttırır. Kişinin gerçek benliğini görmeye zorlar. Sürüm dengesizlikleri ve negatif enerjileri serbest bırakır. Siyah Obsidiyen koruyucu ve değişim sırasında destek sağlar. Olumsuzluğu iter ve sevmeyen düşünceleri dağıtır.

Altın Obsidyen

Altın Obsidiyen güçlü bir koruyucu taştır. Enerji alanlarını kızartmak ve dengelemek için özellikle etkilidir.

Maun Obsidyen

Maun Obsidiyen, toprakladığı ve koruduğu toprakla rezonansa giren yumuşak bir enerjiye sahiptir. Zayıf bir havayı güçlendiren stabilize edici bir taştır.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.