Lepidolit Taşı Özellikleri ve Faydaları

 

Lepidolit Nedir?

Lepidolit, Mika grubunun bir mineralidir.

Lepidolit ilişkisi

Çakralar - Üçüncü Göz Çakrası, Taç Çakrası Zodyak - Terazi Tipik renkler - Lila, gül menekşe

Lepidolit ile İyileşme

♥ Geçiş ♥ Farkındalık ♥ Duygusal Denge ♥ Meditasyon ♥ Psişik İletişim ♥ İyilik

Lepidolite, bir “geçiş taşı” olan eski davranışsal ve psikolojik kalıpların serbest bırakılmasına ve yeniden düzenlenmesine yardımcı olarak hafifçe değişime neden olur. Derin duygusal iyileşme, yatıştırıcı ve stresi ve depresyonu azaltır. Lepidolit olumsuzluğu yayar ve en yüksek yarar için kullanılmakta ısrar eder. Boğaz, kalp, üçüncü göz çakraları ve zekayı harekete geçirir. Taç çakrayı açar, tıkanıklıkları giderir ve kozmik farkındalık getirir. Lepidolit astral hareketi kolaylaştırır ve Akaşik Kayıtlara erişir. Sizi geleceğe götürmenize, şimdi yaşamınızda bir tıkanıklık yaratan diğer yaşamlardan gelen düşüncelere ve hislere uyum sağlamanıza yardımcı olur.

Lepidolit, anoreksi dahil olmak üzere her türden bağımlılıkların ve şikayetlerin serbest bırakılmasını destekleyerek her türlü duygusal veya zihinsel bağımlılığın üstesinden gelmeye yardımcı olur. Bağımsızlığı ve öz sevgiyi ve güveni teşvik eder. Lepidolite, nesnellik yeteneğini yön ve engelsiz iletişim ile birleştirerek, neyin önemli olduğuna odaklanarak iş arayışları için mükemmel bir taş haline getirir.

Lepidolite elektromanyetik kirlenmeyi temizler. Bağışıklık sistemini güçlendirir, sinir sistemini rahatlatır ve DNA'yı yeniden yapılandırmak için kullanılabilir. Lepidolit yorgunluğu giderir ve gerginlik ve buna bağlı bozuklukların giderilmesine yardımcı olur. Alerjileri hafifletebilir ve epilepsi ve Alzheimer'lere çok yardımcı olabilir. Siyatik ve nevralji uyuşturur ve ortak sorunların üstesinden gelir. Lepidolit, ruh hali değişimlerini dengeler ve menopoz için mükemmeldir. “Hasta inşa sendromu” veya bilgisayar stresi nedeniyle oluşan hastalıkları tedavi eder. Bipolar bozukluklar için mükemmel.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.