Lapis Lazuli Taşı Özellikleri ve Faydaları

 

Lapis Lazuli Nedir?

Lapis Lazuli, bir kalsit, Lazurit ve Pirit kaya türü birleşimidir.

Lapis Lazuli İlişkileri

Çakralar - Boğaz Çakrası, Üçüncü Göz Çakrası Doğumtaşı - Eylül Zodyak - Boğa burcu, Yay Eleman - Su Tipik renkler - derin mavi, benekli altın (Pirit)

Lapis Lazuli ile İyileşme

♥ İç gerçek ♥ İç güç ♥ Aşk ♥ Arınma ♥ Sezgi ♥ Olumlu büyü ♥ Kendine güven ♥ Tezahür ♥ Dostluk

Psişik saldırılara karşı korunmak için giyilebilecek bir koruma taşı olan Lapis Lazuli, hızlı bir şekilde stres bırakarak derin bir barış getirmektedir. Uyum ve derin içsel bilgi birikimi getiriyor. Öz farkındalığı teşvik eder, öz ifadeye izin verir ve kişiliğe dürüstlük, şefkat ve ahlak nitelikleri sağlayarak iç gerçeği ortaya çıkarır. Nesnellik, açıklığı teşvik eder ve yaratıcılığı teşvik eder. Lapis Lazuli, birinin gerçeğiyle yüzleşmeye ve konuşmaya yardım eder ve kendine güven verir. Duygu ve duyguların ifade edilmesine yardımcı olarak ilişkileri bağlar.

Lapis Lazuli bağışıklık sistemini güçlendirir, kanı temizler, kan basıncını düşürür, serinletir ve iltihaplanma alanlarını yatıştırır. Uykusuzluğu ve baş dönmesini hafifletir ve depresyonu yener. Lapis Lazuli, solunum ve sinir sistemi ile boğaz, vokal akor ve tiroid gibi organları, kemik iliğini ve timusu temizler.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.