Larvikite Taşı Özellikleri ve Faydaları

 

Larvikite Nedir?

Larvikite, Feldspat ailesinin bir üyesidir. Bu isim, bu tür magmatik kayaların bulunduğu Norveç'teki Larvik Fiyordu bölgesinden geliyor. Bazen yanıltıcı olarak "Kara Aytaşı" ve hatta "Labradorit" olarak adlandırılır, çünkü hepsi Feldspat mineralidir.

Larvikite ilişkileri

Çakralar - Temel Çakra Zodyak - Kova Eleman - Su Tipik renkler - koyu gri, koyu mavi ila siyah, mavi veya çok renkli bir flaşla

Larvikite ile şifa

♥ Topraklama ♥ Koruyucu ♥ Sabır Duygusu

Larvikite koruyucu ve topraklama taşıdır. İnce bedenlere temizlik yapıyor ve Dünya'nın enerjileriyle güçlü bir bağlantı kurmayı kolaylaştırıyor, Doğanın ruhlarına bağlanmaya yardımcı oluyor. Larvikite içsel vizyonları uyarır ve psişik yeteneklerimizi geliştirir. Geçmişi görmemizi sağlar, geçmiş yaşamın hatırladığı manzaralara açıklık getirir. Larvikite, artık istenmeyen büyüleri etkisiz hale getirebilir ve iptal edebilir. Negatif enerjiyi itiyor. Larvikite kendi aklımızın gücüyle güvenliğimizi arttırır, yaratıcılığı ve bilgelik değişimini teşvik eder. Larvikite kendimizi daha yüksek benliğimizin gözüyle görmemize yardımcı olur. Larvikite sabır öğretir ve bir hedefe tamamlanma ve kapanma gerektiğinde destek olabilir. Aynı zamanda, karmaşık gerçekleri anlamamıza ve çözmemize ve duygularımıza dayanmayan rasyonel ve sade kararlar vermemize yardımcı olur.

Larvikite, beynin yeni bilgileri daha kolay almasına yardımcı olur. Bilginin dolaşması için yeni yollar yaratır ve bizim için yeni kapılar açabilir. Larvikite bizi durumlara daha iyi adapte etmemize yardımcı olabilir.

Larvikite öğrenme güçlüğüne yardımcı olabilir. Cilt bozukluklarını tedavi etmek için kullanılabilir ve canlılık ve gençliği arttırır. Larvikite, felçlerin iyileşmesine yardımcı olur ve beyin işlevine yardımcı olur. Vücut dokusunu temizler ve arındırır, metabolizmayı harmonize eder ve kas detoksifikasyonuna yardımcı olur. Larvikite sinirleri yatıştırır ve soğur ve kan basıncını düşürür.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.