Labradorit Taşı Özellikleri ve Faydaları

 

Labradorit Nedir?

Spektrolit olarak da bilinen Labradorit, bir Feldspat mineralidir. Beyaz bir matristeki labradorit genellikle "Gökkuşağı Aytaşı" olarak adlandırılır.

Labradorit ilişkileri

Çakralar - Boğaz Çakrası, Üçüncü Göz Çakrası, Taç Çakrası Zodyak - Aslan, Akrep, Yay Gezegen - Uranüs Eleman - Su Tipik renkler - Soluk yeşil, mavi, renksiz, gri-beyaz: yanardöner mavi veya altın yanıp söner

Labradorit ile Şifa

♥ Dönüşüm ♥ Psişik yetenekleri arttırır ♥ İrademizi güçlendirir ♥ Hayal gücünü artırır ♥ Sakinleştirici

Bir dönüşüm taşı olan Labradorit, değişim ve güç veren, değişim yoluyla faydalı bir arkadaştır. Aura'yı dengeler ve korur, bilinci yükseltir ve manevi enerjileri topraklar. Sezgiyi güçlendirmek için mükemmel - psişik yetenekleri geliştirmek. İllüzyonların ardındaki gerçeği açığa vurmakta güçlü olan Labradorit korkuları ve güvensizlikleri yok eder ve kendine ve evrendeki güveni güçlendirir. Bu, hayal gücünü harekete geçirir ve coşkulu bir zihni yatıştırır, coşku ve yeni fikirler geliştirir.

Labradorit göz ve beyin bozukluklarını tedavi eder, zihinsel keskinliği uyarır ve kaygı ve stresi azaltır. Metabolizmayı düzenler, hormonları dengeler ve adet gerginliğini azaltır. Labradorit, soğuk algınlığı, gut ve romatizmayı tedavi eder, kan basıncını düşürür ve sindirime yardımcı olur.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.