Kyanit Taşı özellikleri ve Faydaları

 

Kyanit nedir?

Kiyanit bir alüminosilikat mineralidir.

Kiyanit ilişkileri

Zodyak - Koç, Boğa, Terazi Eleman - Hava Tipik renkler - Mavi, gri, siyah, yeşil

Kiyanit ile İyileşme

♥ Canlı rüyalar ♥ anlama ♥ Ruh hali değişimi ♥ Görselleştirme ♥ Sadakat ♥ Dürüstlük ♥ Huzur

Kiyanit meditasyon ve uyum için mükemmel bir taştır. Negatif titreşimleri veya enerjiyi korumaz, bu nedenle asla temizlenmesi gerekmez. Kiyanit tüm çakraları ve ince bedenleri anında hizalar. Yin-yang enerjisinin dengesini sağlar ve enerjiyi fiziksel vücutta hafifçe hareket ettirerek tıkanıklıkları giderir.

Kiyanitin bütünlüğü sakinleştiren bir etkisi vardır. Her seviyede psişik yetenekleri ve iletişimi teşvik eder. Öfkeyi, hayal kırıklığını, şaşkınlığı ve stresi uzaklaştırır ve doğrusal ve mantıksal düşünce için bir kapasite sağlamaya yardımcı olur. Kiyanit, normalde kişinin gücünü azaltabilecek faaliyet ve durumlara devamlılığı teşvik eden ve destekleyen teşvik edici bir enerji sağlar. Ruh rehberlerine bağlanırken yardımcı olabilir. Kiyanit rüya hatırlamayı tetikler ve şifa rüyalarını teşvik edebilir.

Kiyanit ürogenital sistemi, adrenal bezleri ve paratiroid bezlerini tedavi eder. Boğaz, beyin ve kas sistemi bozukluklarına yardımcı olur. Enfeksiyonları iyileştirmeye ve kan basıncını düşürmeye yardımcı olur. Kiyanit, doğal bir ağrı kesicidir.

Kiyanit ile Renk Şifa

Kiyanitin genel iyileştirici özelliklerine ek olarak, bazı belirli renklerin ek özellikleri de vardır: Mavi Kiyanit

Çakra - Boğaz Çakrası

Mavi Kiyanit boğazı çakrayı açarak iletişimi ve kendini ifade etmeyi teşvik eder. Korku ve tıkanıklıkları ortadan kaldırarak birinin gerçeğini konuşmasına yardımcı olur. Sesi güçlendirdiği ve boğazı ve gırtlakı iyileştirdiği için, konuşmacılar ve sanatçılar için çok kullanışlıdır.

Siyah Kiyanit

Çakra - Temel Çakra

Çakraları hizalarken Siyah Kiyanit vücudu topraklar.

Yeşil Kiyanit

Çakra - Kalp Çakra


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.