Jasper Taşı Faydaları ve Özellikleri

 

Jasper nedir?

Jasper, mikrokristal bir Kuvars çeşitliliği olan bir Kalsedon çeşididir.

Jasper Taşı ilişkileri

Zodyak - Aslan, Başak, Akrep Mars gezegeni Öğe - Ateş Tipik renkler - kahverengi, kırmızı, turuncu, sarı, yeşil

Jasper ile İyileşme

♥ Gevşeme ♥ Memnuniyet ♥ Şefkat ♥ Beslenme ♥ Consolation ♥ Huzur ♥ İyileştirme ♥ Tamamlayıcılık

Jasper, “üstün doğacı” olarak bilinir. Stres zamanlarını sürdürür ve destekler, huzur ve bütünlük sağlar. Jasper koruma sağlar ve negatif enerjiyi emer. Yin ve yang'ı dengeler. Jasper, radyasyon dahil olmak üzere elektromanyetik ve çevresel kirliliği temizler. Kendine karşı dürüstlüğü teşvik eder. Sorunların üstesinden gelmek için iddialı bir cesaret sağlar. Hızlı düşünmeye yardımcı olur ve örgütsel yetenekleri geliştirir. Jasper hayal gücünü canlandırır ve fikirleri eyleme dönüştürür. Cinsel zevk uzatır. Uzun süren hastalık sırasında destekler ve vücuda enerji verir.

Jasper'ın Renkleri ve Çeşitleri

Jasper'ın genel iyileştirici özelliklerine ek olarak, belirli renkler ve formlar ek özelliklere sahiptir:

Kara Jasper

Çakralar - Temel Çakra

Black Jasper, "Blackstone" olarak da bilinir. Black Jasper, boşluk hissedebilecek birinin enerjilerini topraklamak için mükemmel bir koruyucu taşdır. Yüksek titreşimleri toprağa bağlamakta yardımcı olabilir. Black Jasper, ağrıyı gidermede faydalıdır ve mide rahatsızlıklarına ve ayak problemlerine yardımcı olur.

Siyah Damarlı Jasper

Tipik renkler - siyah damarlı griden beyaza

Siyah Damarlı Jasper aynı zamanda "Örümcek Ağı Jasper" olarak da bilinir ve bazen web benzeri veya çizgili işaretlerinden dolayı "Zebra Taşı" olarak adlandırılır. Topraklama ve dengeleyici bir taş.

Kiremit Jasper

Çakralar - Temel Çakra, Sakral Çakra Zodyak - Koç, Akrep

Yapılı Jasper, hematit içeren bir Jasper şeklidir. Kırmızı Brecciated Jasper genellikle "Haşhaş Jasper" olarak adlandırılır.

Izgara Jasper, bunalmış olanlara yardımcı olabilecek özellikle iyi bir topraklama taşıdır. Yaratıcılığın geliştirilmesine yardımcı olurken örgütsel yetenekleri artırabilir. Brecciated Jasper, empati ve hayvanlarla iletişimi teşvik eder ve hayvanlara ve genel olarak alerjilere yardımcı olabilir. Negatif enerjiyi emer ve hastalıktan sağlık, iyileşme ve iyileşmeyi destekler.

Dalmaçyalı Jasper

Çakralar - Temel Çakra Zodyak - Başak Dünya gezegeni Tipik renkler - siyah lekeli açık kahverengi

"Dalmation Stone" olarak da bilinen Dalmaçyalı Jasper, Dünya ile ve gerçekte olan bir topraklama taşıdır. Hayal kırıklığını giderir, birinin güçlü ve zayıf yönlerini daha net görmesine yardımcı olur. Dalmation Jasper, birinin hayatına eğlenceli bir his verir ve ilişkilerde sadakatin artmasına yardımcı olur. Kanı temizler ve bağışıklık sistemini güçlendirir.

Süslü Jasper

Tipik renkler - kahverengi, kırmızı, turuncu, sarı, yeşil, beyaz ve leylaktan farklılıklar.

Süslü Jasper, kişinin daha hafif ama zevkli bir şekilde hafiflemesine ve zevk almasına yardımcı olarak, iyi hissetme duygusunu güçlendirir ve hafifletir. İçsel bir güç ve güven oluşturarak korku, hayal kırıklığı ve suçluluktan kurtulabilir. Bütünlük ve şifa enerjilerini bir çevreye veya duruma getirmek için özellikle iyi bir taştır.

Yeşil Jasper

Çakralar - Kalp Çakra

Yeşil Jasper, hastalığı ve saplantıyı iyileştiren ve serbest bırakan bir denge taşıdır. Bağışıklık sistemini güçlendirir ve tüm vücudun sistemlerini detoksifiye eder. Kirlenmeye karşı korur. Yeşil Jasper cilt bozukluklarını tedavi eder ve şişkinliği giderir. Üst gövde, sindirim sistemi ve arındırıcı organların hastalıklarını iyileştirir.

Kambaba Jasper

Çakralar - Kalp Çakra Zodyak - Akrep Tipik renkler - siyah girdap desenli koyu yeşil

Kambaba Jasper, Fosilleşmiş Stromatolit Algleri için yeni bir isimdir ve bazen Timsah Jasper olarak da bilinir.

Zihni sakinleştirir ve barış hissini arttırır. Kambaba Jasper, korkuyu azaltır ve ilham ve cesaret getirerek kendinize değer katar. Bilgelik ve başkalarıyla iyi geçinme yeteneği getirir. Auraları görmek ve yorumlamak için son derece iyi olan ve akashic kayıtlarına erişimde yardımcı olan bir taştır. Kambaba Jasper, vitamin ve minerallerin özümsenmesinde ve toksinlerin vücutta temizlenmesinde yardımcı olur. Bağışıklık sistemini güçlendirir.

Leopar Derisi Jasper

Çakralar - Temel Çakra, Kalp Çakrası, Taç Çakra Zodyak - İkizler Öğe - Dünya

Leopard Skin Jasper, ruhsal hayvan toteminizle bağlantı kurmanıza yardımcı olur. Manevi keşif ve şaman yolculuğu ile ilişkilidir. Kendini iyileştirmede yardımcı olur. Leopard Skin Jasper, toksinlerin vücuttan atılmasında ve vücut kokusunun azalmasında yardımcı olur.

Okyanus Jasper

Zodyak - Oğlak Tipik renkler - kahverengi, kırmızı, turuncu, sarı, yeşil

Orbicular Jasper olarak da bilinen Okyanus Jasper, sorumluluğu kabul etmeye yardımcı olur ve sabrı aşılar. Dairesel nefes almada sürekliliği kolaylaştırır. Sindirim sürecini iyileştirir ve yok eder.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.