Yeşim Taşı Özellikleri ve Faydaları

 

Yeşim (Jade) nedir?

Yeşim süs bir mineraldir. Jade yani yeşim taşı Çin vb ülkelerde kutsal olarak kabul edilir.

Yeşim Taşı ilişkileri

Çakralar - Kalp Çakra Zodyak - Koç, Boğa, İkizler, Terazi Öğe - Dünya Tipik renkler - Kremsi beyaz, soluk yeşil, zümrüt yeşili, mavi, lavanta rengi ve pembe.

Yeşim ile Şifa

♥ Istikrar ♥ Uzun Ömür ♥ Doğurganlık ♥ Huzur ♥ Bilgelik ♥ Bilgelik ♥ Uygulamalılık ♥ Huzurluk ● Denge ♥ Barış ♥ Uyum ♥ Uyum ♥ Moderasyon ♥ Perspektif Jade, huzur ve saflığın bir sembolüdür. Huzur içinde toplanan bilgeliği ifade eder. Sevgiyi ve besleyiciliği arttırır. Koruyucu bir taş olan Jade, kullanıcıyı zarardan korur ve uyum sağlar. Jade iyi şanslar ve dostluk çekiyor. Kişiliği dengeler ve kendi kendine yeterliliğini arttırır. Olumsuz düşünceler salıvererek aklı yatıştırır. Fikirleri uyarır. Bir "rüya taşı", Jade anlayışlı rüyalar getiriyor. Özellikle sinirlilik, duygusal serbest bırakılmasına yardımcı olur. Jade, gerçekte kim olduğun için seni teşvik ediyor.

Jade, vücudun filtreleme ve eliminasyon organlarına yardımcı olur. Böbrek problemlerini ve adrenal bezleri tedavi etmek için mükemmeldir. Jade toksinleri uzaklaştırır, iskelet ve hücresel sistemleri yeniden bağlar ve dikişleri iyileştirir. Doğurganlığa ve doğumda yardımcı olur. Jade vücut sıvılarını dengeler.

Yeşim ile Renk Şifa

Jade'in genel iyileştirici özelliklerine ek olarak, belirli çeşitler ve renkler ek özelliklere sahiptir: Yeşil yeşim

Çakralar - Kalp Çakra Merkür gezegeni Tipik renk - Yeşil

Beyaz Yeşim

Çakralar - Taç Çakra Zodyak - Terazi Tipik renk - Beyaz

Beyaz Yeşim, Nefrit Yeşim formudur. Daha yüksek titreşimsel enerjilere bağlanmamıza yardımcı olur, görüşümüzü arttırır ve sezgisel olarak hareket etmemize yardımcı olur. Negatif enerjilerden korur ve artrit ve diğer eklem hastalıklarının acısını, özellikle kalçalardaki ağrıyı hafifletir. White Jade ayrıca sıvı tutma, yüksek tansiyon ve kan şekeri seviyelerinde dengesizliklere de yardımcı olur.

Sarı yeşim

Çakralar - Solar Pleksus Çakra Tipik renk - Sarı

Sarı Yeşim enerjik ve teşvik edici, aynı zamanda yumuşaktır. Sevinç ve mutluluk getirir. Tüm varlıkların birbirine bağlılığını öğretir. Sarı Yeşim, vücudun sindirim ve eliminasyon sistemlerine yardımcı olur.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.