Fuksit Taşı Özellikleri ve Faydaları

 

Fuksit Nedir?

Fuksit, bir mika biçimi olan bir çeşit Muskovit'tir.

Fuksit ilişkileri

Çakra - Kalp Çakra Zodyak - Kova Tipik renkler - Yeşil

Fuksit ile şifa

♥ öz değer ♥ esneklik

Fuksit günlük hayatımızla ilgili sorunları anlamamıza yardımcı olur; stres, fiziksel sağlık, rutinler, kariyer ve çevre gibi. Diğer insanlarla ve maddi dünyayla doğrudan etkileşimle ilgili temel kaygılara odaklanmaya ihtiyaç duyuyor. Fuksit, bütünsel ve bitkisel ilaçlarla ilgili bilgileri sağlayarak, sağlık ve refah konusunda rehberlik almak ve almak için en bütünsel eylem konusunda önerilerde bulunur.

Psikolojik olarak, Fuksit, hizmetkârlık meselelerine olan eğilimin ortadan kaldırılmasına yardımcı olarak gerçek kendine değer öğretir. Fuksit, bağımlılığın üstesinden gelmeye yardımcı olur ve hem duygusal hem de fiziksel olarak travmadan hızlı bir şekilde iyileşmeye yardımcı olur.

Fuksit, diğer kristallerin enerjisini arttırır ve enerjilerinin transferine yardımcı olur. Enerjiyi pozitif kanallara kaydırır, bu nedenle aşırı enerjiden kaynaklanan tıkanıklıkları giderir. Fuksit, spinal kolon hizasını stabilize eder ve kas-iskelet sisteminde esnekliği arttırır. Tekrarlayan gerilme yaralanması, karpal tünel sendromu ve ayrıca kırmızı ve beyaz kan hücresi oranının dengelenmesinde yardımcı olur.

Fuksit Türleri

Fuksit'in genel iyileştirici özelliklerine ek olarak, belirli türlerin ek özellikleri de vardır: Ruby Fuksit

Ruby Fuksit, içinde Ruby kristalleri bulunduğunda Fuksit'e verilen addır. Bu durumda, iyileştirme özellikleri hem Ruby hem de Fuksit değerli taşlarının bir kombinasyonu olacaktır.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.