Florit Taşı Özellikleri ve Faydaları

 

Florit Nedir?

Florit, Kalsiyum Florür'den oluşan bir mineraldir.

Florit ilişkileri

Çakralar - Kalp Çakrası, Boğaz Çakrası, Üçüncü Göz Çakrası Zodyak - Oğlak burcu, Balık Eleman - Hava, Su Tipik renkler - Renksiz, beyaz, mor, mavi, mavi-yeşil, yeşil, sarı, kahverengimsi sarı, pembe veya kırmızı.

Florit ile Şifa

♥ Gerçeklik ♥ Bilinç ♥ Aura temizliği ♥ Fikri ♥ Koruma

Florit, havayı temizler ve dengeler. Negatif enerjiyi ve stresi emer ve etkisiz hale getirir. Mükemmel bir öğrenme yardımı olan Florit, konsantrasyon gücümüzü, özgüvenimizi arttırır ve karar vermemize yardımcı olur. Pozitifliği teşvik eder, enerjileri dengeler ve hem fiziksel hem de zihinsel olarak dengeyi ve koordinasyonu geliştirir.

Florit, bağışıklık sistemini güçlendirir ve özellikle cilt ve solunum yollarında hücrelerin ve DNA'nın yenilenmesini ve yeniden yapılandırılmasını uyarır ve ülserleri ve yaraları iyileştirir. Florit kemik dokusunu güçlendirir ve romatizma, artrit ve omurilik yaralanmaları azaltır. Zona rahatsızlığı ve sinirle ilgili diğer ağrıları iyileştirir.

Florit ile Renk Şifa

Fluorite'nin genel iyileştirme özelliklerine ek olarak, belirli renkler ek özelliklere sahiptir: Mavi Florit

Çakra - Boğaz Çakrası

Mavi Florit duyguları yatıştırır ve açık iletişimi teşvik eder.

Yeşil Florit

Çakra - Kalp Çakra

Yeşil Florit hormonları dengeye getirir. Tüm çakraları uyumlu hale getirir ve şarj eder.

Mor Florit

Çakra - Üçüncü Göz Çakrası

Mor Florit, mistik vizyonları arttırır ve manevi dengeye yardımcı olur. Sezginin rasyonel akla bağlanmasına yardımcı olur.

Sarı Florit

Çakra - Solar Pleksus Çakra

Sarı Florit, özellikle grup durumlarındaki insanlar için etkili olan yaratıcılığı artırır. Psişik yetenek ve şifa, görselleştirme ve zekâ gibi zihnin tüm güçlerini temizler, uyarır ve iyileştirir. Sarı Florit vücuttaki toksinleri uzaklaştırır ve karaciğeri tedavi etmek için ideal bir taş olan kolesterolü düşürür.


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.