Zümrüt Taşı Özellikleri ve Faydaları

 

Zümrüt Taşı ilişkisi

Çakralar - Kalp Çakra Doğumtaşı - Mayıs Zodyak - Koç, Boğa, İkizler, Terazi Merkür gezegeni Öğe - Dünya Tipik renkler - Yeşil

Zümrütle Şifa

♥ Aşk ♥ Romantizm ♥ Sevinç ♥ Temizlik ♥ Sezgi ♥ İnanç ♥ Huzur ♥ Zeka ♥ İstihbarat ♥ Net vizyon ♥ Gerçek ♥ Hafıza ve İletişim ♥ Fiziksel ve Duygusal şifa

Zümrüt “başarılı sevginin taşı” olarak bilinir. Sadakat getirir ve yerel mutluluk sunar. Koşulsuz sevgiyi, birliği arttırır ve arkadaşlığı teşvik eder. Ortaklıkları dengede tutar ve renk değiştirirse sadakatsizliği işaret eder. Emerald, duyguları ve fiziksel kalbi iyileştirici bir etkisi olan kalp çakrasını uyarır. Fiziksel, duygusal ve zihinsel dengeyi sağlayarak yaşamın tüm alanlarına uyum sağlar. Niyeti odaklayarak ve bilinci yükselterek, olumlu eylemler yapar, olumsuzluğu ortadan kaldırır ve hayattan sonuna kadar zevk alma yeteneğini geliştirir.

Emerald, psişik yeteneklerini geliştirir, basiret açmaz ve daha fazla zihinsel kapasite kullanımını teşvik eder. Bilinmeyeni bilinçli tanıma, akıl ve bilgelik verme bilincini getirmeye yardımcı olur. Emerald, aktiviteyi teşvik etmeye ve eylemlere odaklanmaya yardım eder. Hafızayı güçlendirir ve düşüncenin netliğini sağlar. Gerçeği ve ayırt etmeyi teşvik ederek derin bir içsel bilime ilham verir.

Zümrüt kalp, akciğer, omurga ve kas sistemi bozukluklarını tedavi eder. Bulaşıcı hastalıktan sonra iyileşmeye yardımcı olur, gözleri sindirmeye yardımcı olur ve gözleri rahatlatır, görüşü iyileştirir. Karaciğer üzerinde detoksifiye edici bir etkiye sahiptir ve diyabet ve romatizmayı hafifletir.


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.