Garnet Taşı Özellikleri ve Faydaları

 

Garnet (Granat) Nedir?

Garnet, bir grup silikat mineraline verilen addır.

Garnet ilişkileri

Çakralar - Temel Çakra, Kalp Çakrası Doğum taşı - Ocak Zodyak - Koç, Aslan, Başak Mars gezegeni Öğe - Ateş Tipik renkler - En sık kırmızı renkte görülür, ancak aşağıdakiler dahil hemen hemen tüm renklerde bulunur: pembe, yeşil, turuncu, sarı, kahverengi ve siyah

Garnet ile şifa

♥ Tutku ♥ Duygusallık ♥ Cinsellik ♥ Romantizm ♥ Samimiyet ♥ Pozitif düşünceler ♥ Enerji ♥ Geçmiş yaşam hatırlama ♥ İlham ♥ Başarı ♥ Sosyal popülerlik ♥ Kendine güven

Garnet çakraları temizler ve enerjilendirir. Enerjiyi canlandırır, arındırır ve dengeler, huzur veya tutku getirir. Sevgiye ve bağlılığa ilham verir. Garnet seks dürtüsünü dengeler ve duygusal uyumsuzluğu azaltır. Cesaret ve umut getirerek hayatta kalma içgüdüsünü harekete geçirir ve güçlendirir. Geçmiş yaşam hatırlamasını uyarır. Kendisinin ve başkalarının algılarını keskinleştirir. Garnet inhibisyonları ve tabular kaldırır. Kalbi açar ve kendine güven verir.

Garnet vücudu yeniler ve metabolizmayı uyarır. Omurga ve omurilik sıvısı, kemik, hücresel yapı ve kompozisyon bozukluklarını tedavi eder. Kalbi arındırır, ciğerleri, kanı ve DNA'yı yeniler. Garnet bağışıklık sistemini ve enerji seviyesini yükseltir.

Garnet ile Renk Şifa

Garnet'in genel iyileştirici özelliklerine ek olarak, belirli renkler ek özelliklere sahiptir: Kırmızı Garnet

Çakralar - Temel Çakra, Kalp Çakrası

Bir taahhüt taşı, Kırmızı Garnet aşkı temsil eder. Bir ilişkiye sıcaklık, bağlılık, anlayış, güven, samimiyet ve dürüstlük getirerek duyguları canlandırır ve cinselliği arttırır. Kırmızı Garnet öfkeyi, özellikle de kendine karşı kontrol eder.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.