Aventurin Taşı Özellikleri ve Faydaları

 

Aventurin nedir?

Aventurin bir kuvars şeklidir.

Aventurin İlişkileri

Çakralar - renge bağlı (aşağıya bakınız) Zodyak - Koç, Aslan Öğe - Dünya Tipik renkler - Yeşil, ancak turuncu, kahverengi, sarı, mavi veya gri de olabilir

Aventurin ile İyileşme

♥ Yaratıcılık ♥ Hayal gücü ♥ Bağımsızlık ♥ Refah ♥ Sakinlik ♥ Sakinlik ♥ Kariyer başarısı ♥ Denge ♥ Dolaşımı iyileştirir ♥ Sıkışıklığı iyileştirir

Aventurin bir refah taşıdır. Liderlik niteliklerini ve kararlılığını pekiştirir. Merhamet ve empati sağlar. Sebat teşvik eder. Aventurin, stamerleri ve ciddi nevrozları hafifletir. Kişinin zihin durumunu dengeler, algıyı teşvik eder ve yaratıcılığı arttırır. Alternatifleri ve olasılıkları görmeye yardımcı olur. Rahatlatır öfke ve tahriş. Refah hissini arttırır. Aventurin, erkek-kadın enerjisini dengeler. Kalbin yenilenmesini teşvik eder. Çevre kirliliğine karşı korur.

Aventurin, timus bezine ve sinir sistemine yarar sağlar. Tansiyonu dengeler ve kolesterolü düşürerek metabolizmayı uyarır. Aventurinin antienflamatuar bir etkisi vardır ve cilt döküntülerini, alerjileri, migreni kolaylaştırır ve gözleri rahatlatır. Akciğerleri, sinüsleri, kalbi, kasları ve ürogenital sistemleri iyileştirir.

Aventurin ile Renk Şifa

Aventurinin genel iyileştirme özelliklerine ek olarak, belirli renkler ek özelliklere sahiptir: Mavi Aventurin

Çakralar - Üçüncü Göz Çakrası, Boğaz Çakrası

Mavi Aventurin, bağımlılığı olanlara problemlerinin sorumluluğunu almasında yardımcı olur. Meditasyonda kullanıldığında bağımlılıkların üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır. Mavi Aventurin, eski ve durgun enerjileri temizler ve içsel büyümeye ve ruhsal çalışmaya başlamanıza yardımcı olur. Ayrıca, gerektiğinde konuşmanıza ve kendinize karşı dürüst olmanıza yardımcı olarak iletişim yeteneklerini güçlendirir.

Yeşil Aventurin

Çakralar - Kalp Çakra

Yeşil Aventurin bir yorgan ve kalp şifacıdır. Bilgisayarlardan, televizyonlardan ve diğer elektronik ekipmanlardan kaynaklanan yayılmaları engelleyerek tüm elektromanyetik kirlilik kaynaklarını etkisiz hale getirir. Yeşil Aventurin, mide bulantısını giderir ve olumsuz duygu ve düşünceleri çözer. Refah ve duygusal sakinlik getirir. Çok yönlü bir şifacı.

Sarı Aventurin

Çakralar - Sakral Çakra, Solar Pleksus Çakrası

Sarı Aventurin, Sakral ve Güneş Pleksus Çakralarını açar ve dengeler. Bu, özellikle yaşamınızdaki güç ve kontrol ile ilgili herhangi bir sorun hissinin üstesinden gelmeye yardım eden, aşırı duyarlı ya da kararsız olanlar için faydalıdır. Artan bolluk ve refah seviyelerine ek olarak, kendiniz olma kolaylığı hissini tezahür ettirme niyetlerine odaklanmaya yardımcı olabilir. Sarı Aventurin ayrıca yaratıcılığı arttırır.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.