Kan Taşı Özellikleri ve Faydaları

 

Kan Taşı nedir?

Kan taşı bir Kalsedon şeklidir ve Heliotrope olarak da bilinir.

Kan Taşı İlişkileri

Çakralar - Temel Çakra Doğumtaşı - Mart Zodyak - Koç, Terazi, Balık Mars gezegeni Öğe - Dünya Tipik renkler - Küçük kırmızı kan benzeri lekelere sahip koyu yeşil / yeşilimsi mavi

Kan Taşı ile şifa

♥ Bolluk ♥ Hizalama ♥ Organizasyon ♥ Pürüzsüz enerji akışı ♥ Cömertlik ♥ İdealizm ♥ İyi şanslar ♥ Arıtma

Kan taşı mükemmel bir kan temizleyici ve güçlü bir şifa taşıdır. Sezgiyi arttırır ve yaratıcılığı arttırır. Topraklama ve koruma. Kan taşı, negatif çevresel enerjiyi çekerek, jeopatik veya elektromanyetik stres gibi etkilerin üstesinden gelmeye yardımcı olur. Hayal kurmayı teşvik eder ve güçlü bir canlandırıcıdır. Cesaret verir ve tehlikeli durumlardan nasıl kaçınılacağınızı öğretir. Kan taşı, bencilliği ve idealizmi teşvik eder. Şimdiki zamanda hareket etmeye yardımcı olur. Bloodstone, zihni sakinleştirir ve canlandırır, karışıklığı giderir ve karar vermeyi geliştirir. Alışılmamış koşullara uyum sağlamaya yardımcı olur. Sinirlilik, saldırganlık ve sabırsızlığı azaltır.

Anemi için ideal olan Kan taşı kanı temizler ve güçlendirir. Karaciğeri, bağırsakları, böbrekleri, dalağı ve mesaneyi detoksifiye eder. Kan taşı, kan akışını düzenler ve destekler ve kan dolaşımına yardımcı olur. İrin oluşumunu azaltır, toksinleri nötralize eder ve lenfatik sistemi uyarır, iltihapları ve enfeksiyonları iyileştirir. Kan taşı ayrıca lösemi gibi kanla ilgili kanserleri iyileştirmede yardımcı olur.


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.