Aragonit Taşı Özellikleri ve Faydaları

 

Aragonit Nedir?

Aragonit bir karbonat mineralidir. Yumuşakça kabukları içinde doğal olarak oluşur. Aragonit yumuşak bir mineraldir ve bu nedenle mücevher olarak kullanıldığında ekstra özen gösterilmesi gerekir.

Aragonit İlişkileri

Zodyak - Oğlak Öğe - Dünya Tipik renkler - Renksiz, beyaz, sarı, mavi, yeşil

Aragonit ile Şifa

♥ Hakikat ♥ Duygusal stabilite ♥ Zihinsel stabilite ♥ Anlayış ♥ Algı

Aragonit, stres sırasında yararlı olan fiziksel enerjileri merkezleyen ve topraklayan dengeleyici bir taşdır. Meditasyona hazırlanmak için yardımcı olur ve ruhsal gelişimi stabilize eder. Sorunların ve durumların nedenleri hakkında fikir verir. Aragonit konsantrasyona yardımcı olur ve akla tolerans ve esneklik kazandırır. Özellikle, çok fazla sorumluluk sahibi olduklarını düşünenler için yararlı olan, kabul ve sabır öğretir. Aragonit, öfke ve duygusal stres ile mücadele etmeye yardımcı olarak güç ve destek sağlar.

Aragonit, koruma ve geri dönüşümü teşvik ederek Dünya Tanrıçası'na uyar. Güvenilir bir toprak şifacı ve topraklama taşıdır. Aragonit, jeopatik stresi dönüştürür.

Aragonit ekstremitelere sıcaklık getirir. A ve D Vitaminlerindeki eksikliklerle mücadele eder. Aragonit rahatsızlıkla mücadele eder ve gece seğirmelerini ve kas spazmlarını durdurabilir. Aynı zamanda genel ağrıları ve ağrıları ile yardımcı olur.

Aragonit ile Renk Şifa

Aragonite'nin genel iyileştirme özelliklerine ek olarak, belirli renkler ek özelliklere sahiptir: Sarı Aragonit

Çakra - Solar Pleksus Çakra

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.