Prehnite Taşı Özellikleri ve Faydaları


Prehnite Nedir?

Prehnit kalsiyum ve alüminyum inosilikattır.

Prehnite ilişkileri

Çakralar - (sarı) Solar Pleksus Çakra, (yeşil) Kalp Çakrası Zodyak - Terazi Öğe - Dünya Tipik renkler - Renksiz ila gri ila sarı, sarı-yeşil veya beyaz: yarı saydam, yarı saydam

Prehnit ile İyileşme

♥ Gerçek ♥ Sakinlik ♥ Samimiyet ♥ Hassasiyet

Prehnit, koşulsuz sevgi taşı ve şifacıyı iyileştiren kristal olarak kabul edilir. Tanıma ve içsel bilimi geliştirir. Her zaman hazırlıklı olmanı sağlar. Prehnit çevreyi sakinleştirir ve barış ve koruma sağlar. Doğayla ve temel güçlerle nasıl uyum içinde olunacağını öğretir. “Deklanşör” için faydalı - artık gerek duymadığınız şeyleri bırakma, içsel bir eksiklikten dolayı istifa edenlere veya sevgiye yardım edenlere yardım etmek. Prehnit kabusları, fobileri ve derin korkuları hafifletir, onları yaratan rahatsızlığı ortaya çıkarır ve iyileştirir. Hayal etmek ve hatırlamak için bir taş. Hiperaktif çocuklar ve durumun altında yatan nedenler için faydalıdır.

Prehnit böbrekleri ve mesaneyi, timus bezini, omuzları, göğsü ve akciğerleri iyileştirir. Gut ve kan bozukluklarını tedavi eder. Prehnit, vücuttaki bağ dokusunu onarır ve maligniteyi stabilize edebilir.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.