Pirit Taşı Özellikleri ve Faydaları

 

Pirit Nedir?

Pirit bir sülfid mineralidir. Aynı zamanda "aptal altın" olarak da bilinir.

Pirit Taşı ilişkileri

Zodyak - Aslan Öğe - Ateş / Toprak Tipik renkler - Bazı siyah damarlı, soluk sarı-pirinç

Pirit ile şifa

♥ Etraftan haberdar Olma ♥ Zihinsel stabilite ♥ Mantık ♥ Yaratıcılık ♥ Psişik gelişim ♥ Bellek ♥ Pratiklik ♥ İyimserlik ♥ Yönlendirme yetenekleri ♥ Öğrenme ve Algı

Pirit, fiziksel, eterik ve duygusal seviyelerde çalışan her türlü olumsuz titreşim ve / veya enerjiye karşı kalkan ve koruyan güçlü bir koruma taşıdır. Zekayı uyarır ve hafızayı güçlendirir, gerektiğinde ilgili bilgileri geri çağırmaya yardımcı olur. Pirit, cephelerin arkasını görmekte, kelimelerin ve eylemlerin altında yatanın anlaşılmasını teşvik etmekte yardımcı olmaktadır. Antik İnkalar, meditasyon ve kehanet için Pirit kullandı.

Pirit, vücudun besleyici enerjilerini harekete geçirmek için evrensel enerjilere ilham verir. Sağlık, zihin ve duygusal iyilik idealini teşvik eder. İnsanın evrenin saflığını tanımasını sağlar.

Kemiklerin tedavisinde ve hücre oluşumunun iyileşmesinde kullanılabilir. Akciğer bozukluklarını ve bronşiti tedavi eder ve şişliği ve ateşi azaltmak için kullanılır. Pirit, enfektif hastalığın tedavisinde yardımcı olurken, aynı zamanda bakıcılar için hastalıktan koruma sağlar.

Pirit İçeren Kristaller

Pirit, Lapis Lazuli değerli taşı üzerinde altın lekeler olarak görünür.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.