Kedi Gözü Taşı Özellikleri ve Faydaları

 

Kedi Gözü Taşı hakkında

Doğal Kedinin Gözü, Chrysoberyl'dir. Taş içindeki lifli kapanımlardan veya boşluklardan oluşan bir karmaşa sergiler. Bu yanardönerlik, taşın bir kedinin gözüne benzemesine izin verir.

Kedi Gözü Taşı ilişkisi

Zodyak - Oğlak burcu, Boğa burcu, Koç Tipik renkler - Altın sarısı, sarımsı kahverengi, gri, yeşil, yeşilimsi gri, mavi, mavi yeşil

Kedinin Gözüyle İyileşme

♥ Karar ♥ Zihin gücü ♥ Kararlılık ♥ İrade ♥ Ahlaki cesaret ♥ Mukavemet ♥ Kuvvet ♥ Öz denetim ♥ Sezgi ♥ Bilgi

Kedi gözü sezgiyi teşvik etmek ve farkındalığı arttırmak için hareket eder. Çok etkili bir koruyucu enerji sağlayan bir topraklama taşıdır. Kedi gözü, istenmeyen enerjiyi auradan uzaklaştırır. İyi şans ve şans artar. Yanardöner Kedi gözü, olumsuz düşünceleri pozitif enerjiye dönüştürür. Kedi gözü, iyimserlik, cömertlik ve güven ile birlikte mutluluk ve dinginlik getiriyor. Yaratıcılık ve nezaket artırabilir. Geleneksel olarak, Kedinin Gözünün, kullanıcıyı kötü ruhlardan koruduğuna inanılır.

Kedi gözü, göz bozukluklarını tedavi eder ve gece görüşünü iyileştirir. Baş ağrıları, yüz ve siyatik ağrısını hafifletir. Kedi gözü, sinir sistemine ve buna bağlı ağrılara yardımcı olur. Böbrekleri, pankreas, karaciğer, lenf bezleri, dalak ve verimi iyileştirmek için kullanılabilir.


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.