Opal Taşı Özellikleri ve Faydaları

 

Opal Nedir?

Opal, sulu bir amorf silika formudur. Opal, 14. Yıldönümü taşlarından biridir.

Opal ilişkileri

Doğum taşı - Ekim Zodyak - Yengeç, Terazi, Akrep, Balık Eleman - Su Tipik renkler - beyaz, pembe, siyah, bej, mavi, sarı, kahverengi, turuncu, kırmızı, yeşil, mor

Opal ile şifa

♥ Aşk ♥ Sadakat ♥ Barış ♥ Bilinç

Opal duygusal bir taştır ve kullanıcının havasını yansıtır. Duyguları yoğunlaştırır ve engellemeleri serbest bırakır. Hem özgürlüğü hem de bağımsızlığı teşvik eder. Opal, kozmik bilinci geliştirir ve psişik ve mistik görüşlere neden olur. Özgünlüğü ve yaratıcılığı teşvik eder. Kişinin gerçek benliğine erişip onu ifade etmede yardımcı olarak öfkenin serbest kalmasına ve kendine değdiğini iddia etmeye yardımcı olur. Opal belleği güçlendirir. Sanata ilgiyi teşvik ediyor. Opal giymek sadakat, sadakat ve spontanlık getirir.

Opal, yaşama isteğini güçlendirir ve enfeksiyonları ve ateşleri tedavi eder. Kan ve böbrekleri temizleyen Opal, insülini de düzenler. Doğumu kolaylaştırır ve PMS'yi hafifletir.

Opal ile Renk Şifa

Opal'in genel iyileştirici özelliklerine ek olarak, belirli renkler ve türler ek özelliklere sahiptir: Pembe Opal

Çakralar - Kalp Çakra

Pembe Opal, her türlü ilişkiye yumuşak sevgi ve nezaket enerjileri getiren bir sevgi ve nezaket taşıdır. Fiziksel olarak görme, kalp hastalığı ve yaralanma, Parkinson hastalığı, akciğerler ve dalak için faydalıdır. Aynı zamanda diyabet ve hipoglisemi için yararlıdır.

Sarı Opal

Çakralar - Solar Pleksus Çakra

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.