Hematit Taşı Özellikleri ve Faydaları

 

Hematit Nedir?

Hematit, Demir Oksit'in mineral formudur.

Hematit ilişkileri

Çakralar - Temel Çakra Zodyak - Koç, Kova Mars gezegeni Öğe - Ateş / Toprak Tipik renkler -Siyah-çelik veya gümüş-gri, kahverengi ila kırmızımsı kahverengi veya kırmızı

Hematit ile İyileşme

♥ Odak ♥ Konsantrasyon ♥ İrade ♥ Güvenilirlik ♥ Cesaret ♥ Güven ♥ İyimserlik ♥ Güven ♥ Denge ♥ İstikrar ♥ Korunma ♥ Koruma

Hematit bizi topraklar ve korur. Dünya ile olan bağlantımızı güçlendirir, kendimizi güvende ve güvende hissetmemizi sağlar Bize cesaret, güç, dayanıklılık ve canlılık kazandırır. Bir "zihin için taş" olan Hematite, konsantrasyonu ve odağı harekete geçirerek hafızayı ve orijinal düşünceyi geliştirir.

Hematit, yin-yang enerjilerimizin vücuttaki meridyenleri dengelemek ve eterik sinir sistemi ile fiziksel sinir sistemi arasında stabil bir denge sağlamak için manyetik niteliklerinden yararlanır. Beden, zihin ve ruh arasındaki denge için enerji ve duygulara odaklanır.

Olumsuzluğu çözer ve başkalarının olumsuzluğunu gidermenizi önler. Hematit, çekingenliği destekleyen, özgüvenini ve hayatta kalma yeteneğini artıran, irade ve güvenilirliği artıran ve güven veren güçlüdür. Aşırı yeme, sigara ve diğer hoşgörüsüzlük biçimlerini tedavi ederek zorlama ve bağımlılıkların üstesinden gelmeye yardımcı olur.

Hematit, kansızlık gibi kan koşullarına yardımcı olarak kan akışını geri kazandırır, güçlendirir ve düzenler. Böbrekleri destekler ve dokuyu yeniden üretir. Demir emilimini ve kırmızı kan hücrelerinin oluşumunu uyarır. Bacak krampları, kaygı ve uykusuzluğu tedavi eder. Hematit, omurga hizasına ve kırıklara yardımcı olur.


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.