Apatit Taşı Özellikleri ve Faydaları

 

Apatit Nedir?

Apatit, bir fosfat mineral grubudur.

Apatit Taşı İlişkisi

Zodyak - İkizler Eleman - Hava Tipik renkler - Mavi, gri, yeşil, sarı (nadir)

Apatit ile İyileşme

♥ Akıl ♥ Odak ♥ Öğrenme ♥ Konsantrasyonun netliği ♥ Kabul ♥ Koşulsuz Aşk ♥ Düşünceleri ve fikirleri teşvik eder ♥ İletişim ♥ Fikri takipler ♥ Barış ve uyum ♥ Virüslerle savaşır

Apatit bir tezahür taşıdır. Hizmet ve insancıl ilişkiler ile ilgilidir. Apatit geleceğe uyum gösterir, ancak geçmiş yaşamlarla bağlantı kurar. Psişik armağanlarımızın ve ruhsal uyumumuzun gelişmesini, meditasyonun derinleşmesini ve her düzeyde iletişim ve kendini ifade etmesine yardımcı olur. Fiziksel, duygusal, zihinsel ve ruhsal bedenleri ve çakraları dengeler, aşırı hareketliliği ortadan kaldırır ve değersizliği teşvik eder.

Psikolojik olarak Apatite motivasyonu arttırır. Kendisi ve diğerleri hakkında olumsuzluk çeker. Çocuklarda hiperaktivite ve otizm için faydalıdır. Apatite yaratıcılığı ve zekayı geliştirir. Karışıklık ve hayal kırıklığını giderir, sinirlenebilirliği azaltır ve içsel benliği uyandırır. Apatit bilgi ve gerçeği genişletir ve keder, ilgisizlik ve öfkeyi kolaylaştırır.

Fiziksel olarak Apatite kalsiyum emilimine yardımcı olur, kıkırdak, kemik ve dişlere yardımcı olur; kemikleri iyileştirmek ve yeni hücrelerin oluşumunu teşvik etmek. Artrit ve eklem problemlerini iyileştirir. Apatit, açlığın bastırılmasında ve metabolik hızın yükseltilmesinde sağlıklı beslenmeyi teşvik etmede başarıyla yardımcı olabilir. Bezleri, meridyenleri, organları iyileştirir ve hipertansiyonun üstesinden gelir.

Apatit ile Renk Şifa

Apatite'nin genel iyileştirici özelliklerine ek olarak, belirli renkler ek özelliklere sahiptir: Mavi Apatit

Çakra - Boğaz Çakrası

Mavi Apatit boğaz çakrasını açar. Gruplardaki iletişimi geliştirir ve kamuoyunda konuşmayı kolaylaştırır. Kalbi ve duyguları iyileştirir. Mavi Apatit, çok yüksek düzeyde bir manevi rehberliğe bağlanır.

Sarı Apatit

Çakra - Solar Pleksus Çakra

Sarı Apatit solar pleksus çakrayı aktive eder. Bu, toksinlerin büyük bir gidericisidir ve durgun enerjiyi çeker. Sarı Apatit, depresyon ve uyuşukluğu tedavi eder ve konsantrasyon ve yetersiz öğrenme eksikliğinin üstesinden gelebilir. Sindirimin bozulmasına yardımcı olur ve selülitin giderilmesine yardımcı olur, karaciğer, pankreas, safra kesesi ve dalağı tedavi eder. Duygusal olarak, depolanan öfkeyi etkisiz hale getirir.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.