Akik Taşı Özellikleri ve Faydaları

  

Akik Nedir?

Doğal bir silikon dioksit biçimi olan Agate, bir Kalsedon çeşididir.

Akik Taşı Özellikleri

Zodyak - İkizler, Başak Gezegen - Ay Öğe - Dünya Tipik renkler - Berrak veya süt beyazı, beyaz ila gri, açık mavi, turuncu ila kırmızı, siyah

Akik taşının verdiği duygu ve özellikler

♥ Aşk ♥ Bolluk ♥ Zenginlik ♥ İyi şanslar ♥ Uzun ömürlülük ♥ Kabul ♥ Cesaret ve güç ♥ Koruma, güvenlik ve güvenlik ♥ Denge ♥ Uyum ♥ Cömertlik ♥ Doğanın Takdir Edilmesi

Akik bedeni, zihni ve ruhu yeniden dengelemek ve uyumlaştırmak için mükemmel bir taş. Olumsuzluğu ortadan kaldırarak ve dönüştürerek havayı temizler ve dengeler. Agat zihinsel işlevi geliştirir, konsantrasyon, algı ve analitik yeteneklerini geliştirir. Rahatlatır ve sakinleştirir, iç öfke veya gerginliği iyileştirir ve güvenlik ve emniyet duygusu yaratır.

Akik gözleri, mideyi ve uterusu iyileştirir; lenfatik sistemi ve pankreas temizler; kan damarlarını güçlendirir ve cilt hastalıklarını iyileştirir.

Renk Şifa ve Akik Çeşitleri

Akik'in genel iyileştirici özelliklerine ek olarak, belirli renkler ve türler ek özelliklere sahiptir: Botsvana Akik

Çakra - Taç Çakra Gezegen - Pluto Eleman - Hava, Ateş Kökeni - Botsvana Tipik renkler - morumsu-gri

Botsvana Akik sigara içenler ve sigarayı bırakmak isteyenler için yararlıdır. Sorunlara bakmak yerine çözüm aramanıza yardımcı olur. Bilinmeyen bölgeleri ve kendi yaratıcılığınızı keşfetmenize yardımcı olur. Botsvana Akik büyük resmi görmeye yardımcı olur. Baskıyı serbest bırakır. Vücudun oksijeni özümsemesine yardımcı olur. Depresyona yardımcı olur.

Brazlian Akik

Brezilya Akik duygusal, fiziksel ve entelektüel bir denge getiriyor. Fiziksel enerjinin merkezlenmesinde ve dengelenmesinde yardımcı olur. Brezilya Akik yin ve yang uyumludur. Yavaş çalışan, ancak büyük bir güç getiren sakinleştirici ve sakinleştirici bir taş. Gizli bilgileri gün ışığına çıkarabilir.

Göz Akik

Zodyak - Terazi Gezegen - Ay Tipik renkler - siyah ve beyaz halkalar (veya bantlar)

Bulls Eye Agate (Orbicular Agate olarak da bilinir), nazardan ve küfürlerden uzak durduğu düşünülüyor. Hayatta kalma içgüdüsüne yardım eder, korkuyu ortadan kaldırır ve tehlikeli durumlarda hayatta kalma şansını arttırmaya yardımcı olur. Fiziksel hareketlerde ve eylemlerde lütuf kalitesini artırır. Bulls Eye Agate çakraları dengeler ve farkındalık ve refahın gerçekleşmesini sağlar. Üreme sistemi bozukluklarını tedavi eder. Büyüme tedavisinde yardımcı olur ve rejeneratif özellikleri uyarır.

Beyaz akik

Çakra - Taç Çakra

Beyaz Akik “nihai gebelik taşı” dır. Anne ve bebeği zarardan korumaya yardımcı olur, doğum sancılarını yatıştırır, sabah rahatsızlığını hafifletir, bebek için sağlıklı bir süt akışı sağlar.


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.